Curatare Canapele in Smart City Residence 3, Bragadiru, IlfovSmart City Residence 3, Bragadiru, judetul Ilfov

Smart City Residence 3, Bragadiru, judetul IlfovSmart City Residence 3, Bragadiru, judetul Ilfov


Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & resedinta ta din complexul rezidential Smart City Residence 3, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov.

Ne deplasam GRATUIT la resedinta ta din complexul rezidential Smart City Residence 3, orasul Bragadiru, judetul Ilfov, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de servicii rapide de curatat canapele acasa, ne puteti contacta imediat! Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta! Realizam o curatare profunda a meterialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Firma noastra iti ofera servicii calitative de curatare pentru canapelele din piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Avem printre cele mai mici preturi din Bragadiru! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea ! Va oferim servicii rapide la preturi reduse.

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Am aflat de Atelierul de Curatenie de la o vecina. Recomand si eu mai departe. Servicii de calitate!" (P.S.),

"Promptitudine si seriozitate. Servicii foarte bune si de calitate." (S.T.),

"Punctuali si foarte amabili! Pretul mic! Recomand!" (P.G.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Smart City Residence 3, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov!

Curatare Canapele in Smart City Residence 3, Bragadiru

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliul tau in complexul rezidential Smart City Residence 3. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Smart City Residence 3, Str. Diamantului, Nr. 113, orasul Bragadiru, judetul Ilfov. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Smart City Residence 3, localitatea Bragadiru, judetul Ilfov !

Etichete: curatare canapele Smart City Residence 3; curatare canapele in Smart City Residence 3; curatare canapele la domiciliu in Smart City Residence 3; curatat canapele Smart City Residence 3; curatat canapele in Smart City Residence 3; curatare canapele acasa in Smart City Residence 3; curatare canapele Ilfov.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Smart City Residence 3, Bragadiru, judetul Ilfov


Curatare Canapea in Smart City Residence 3, Bragadiru, judetul Ilfov