Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6

Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6


Specialistii in sanatate recomanda curatarea canapelelor macar o data pe an, iar daca ai si animale de companie sau copii, macar o data la 3 - 6 luni! Intotdeauna o curatenie de rutina este si ea indicata! Curatarea corecta a canapelei este importanta si pentru a prelungi durata ei de viata!

Cu experienta in domeniul curateniei si cu personal calificat, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & resedinta ta de pe Aleea Moinesti, Sector 6, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Aleea Moinesti, Sector 6, pentru curatarea canapelei !
Noi, Atelierul de Curatenie, prestam servicii de curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si personal specializat in curatenie! Daca ai nevoie de servicii curatare canapele in Bucuresti, realizate de o firma de curatare canapele din Bucuresti, ne poti apela imediat!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Nu neglija curatarea canapelei tale daca vrei sa o pastrezi un timp indelungat! O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor! Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile! Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"I-am contactat pe telefon prin click pe butonul de contact! Programare super rapida, a doua zi au fost la mine. Curatare canapea in cel mut o ora. Recomand!" (S.I.),

"Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa "scap de ea" :) Nu se indura sptul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc Atelierul de curatenie!" (C.T.),

"O echipa super serioasa si competenta! Profesioniti. Recomand cu toata increderea!" (V.B.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Aleea Moinesti, Sector 6

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Aleea Moinesti, Sector 6. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliul tau de pe Aleea Moinesti, Sector 6, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Aleea Moinesti, Sector 6, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatare canapele in Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatat canapele Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatat canapele in Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatare canapele acasa in Bucuresti Aleea Moinesti, Sector 6; curatare canapele Bucuresti, Sector 6; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6


Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Moinesti, Sector 6