Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3

Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3


Specialistii in sanatate recomanda curatarea canapelelor macar o data pe an, iar daca ai si animale de companie sau copii, macar o data la 3 - 6 luni! Intotdeauna o curatenie de rutina este si ea indicata! Curatarea corecta a canapelei este importanta si pentru a prelungi durata ei de viata!

Cu experienta in domeniul curateniei si cu personal calificat, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & resedinta ta de pe Aleea Pacalea, Sector 3, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Aleea Pacalea, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Noi, Atelierul de Curatenie, prestam servicii de curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si personal specializat in curatenie! Daca ai nevoie de servicii curatare canapele in Bucuresti, realizate de o firma de curatare canapele din Bucuresti, ne poti apela imediat!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Nu neglija curatarea canapelei tale daca vrei sa o pastrezi un timp indelungat! O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor! Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile! Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Voi mai la apela serviciile firmei. Deja mi-a curatat doua canapele!" (F.M.),

"Canapea noua si patata cu vin rosu (asa-i cand Romania pierde la meci... te mai enervezi :) . Am apelat la Atelierul de Curatenie si m-a salvat! Nici urma de pata!" (C.N.),

"Nu am cum sa nu recomand. Servicii profesioniste. I-am lasat singuri sa curete canapeaua in timp ce au am plecat la cumparaturi. Cand m-am intors, nu mi-a venit sa cred cum arata canapeaua. Wow! Exceptional. Super curata!" (Z.O.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Aleea Pacalea, Sector 3

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Aleea Pacalea, Sector 3. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliul tau de pe Aleea Pacalea, Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Aleea Pacalea, Sector 3, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatare canapele in Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatat canapele Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatat canapele in Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatare canapele acasa in Bucuresti Aleea Pacalea, Sector 3; curatare canapele Bucuresti, Sector 3; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3


Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Pacalea, Sector 3