Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4

Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4


Specialistii in sanatate recomanda curatarea canapelelor macar o data pe an, iar daca ai si animale de companie sau copii, macar o data la 3 - 6 luni! Intotdeauna o curatenie de rutina este si ea indicata! Curatarea corecta a canapelei este importanta si pentru a prelungi durata ei de viata!

Cu experienta in domeniul curateniei si cu personal calificat, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & resedinta ta de pe Aleea Tomesti, Sector 4, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Aleea Tomesti, Sector 4, pentru curatarea canapelei !
Noi, Atelierul de Curatenie, prestam servicii de curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si personal specializat in curatenie! Daca ai nevoie de servicii curatare canapele in Bucuresti, realizate de o firma de curatare canapele din Bucuresti, ne poti apela imediat!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Nu neglija curatarea canapelei tale daca vrei sa o pastrezi un timp indelungat! O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor! Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile! Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Curatare rapida. Servici profesionale. Recomand cu mare drag serviciile!" (M.B.),

"Profesionalism si promptitudine. Serviciu de curatenie excelent. Multumesc." (P.I.),

"Multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada la curatarea canapelei mele imposibil de curata pana atunci, desi am mai apela la o firma care mai mult au murdarit-o decat au curatat-o! Uda arata bine, dar dupa uscare... cu Doamne Ajuta! Recomand Atelierul de Curatenie!" (E.C.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Aleea Tomesti, Sector 4

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Aleea Tomesti, Sector 4. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliul tau de pe Aleea Tomesti, Sector 4, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Aleea Tomesti, Sector 4, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatare canapele in Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatat canapele Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatat canapele in Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatare canapele acasa in Bucuresti Aleea Tomesti, Sector 4; curatare canapele Bucuresti, Sector 4; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4


Curatare Canapea in Bucuresti, Aleea Tomesti, Sector 4