Curatare Canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, Bucuresti

Curatare Canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, Bucuresti


Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate fie in locuinta ta din complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, fie oriunde in resedinta ta din apropierea acestui complex rezidential din Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau din BUCURESTI, din complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de solutii profesionale de curatat canapele, realizate de o firma specializata in curatat canapele, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta, indiferent de materialul tapiteriei canapelei dvs.! Realizam o curatare profunda a materialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea! Murdaria, in cel mai scurt timp posibil, va fi eliminata in profunzime din canapea! Dvs. nu trebuie sa faceti niciun efort. Trebuie doar sa ne apelati!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Firma noastra ofera servicii de curatare pentru canapelele din piele sau cu tapiterie textila! Cum curatam canapelele din piele? Manual, folosind produse de curatat profesioale pentru curatat piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Super! Super! Recomand cu toata increderea! Nu am ce le reprosa! Pret acceptabil!" (A.I),

"Recomand cu toata increderea. Servicii de curatenie de calitate!" (M.T.),

"Serviciu fantastic de curatare canapele. La noi, in Voluntari, alte firme nu prea au vrut sa se deplazeze ca sa ne ajute. Recomand cu incredere! Rezultat remarcabil! Cremul acum este crem :) " (C.H.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu!

Curatare Canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti la domiciliul tau din complexul rezidential Avangarde Home 1, Str. Sergent Ilie Petre, Nr. 102, Zona Rosu. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu; curatare canapele la domiciliu in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu; curatat canapele in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu; curatare canapele acasa in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu; curatare canapele Bucuresti, Sector 6; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, Bucuresti


Curatare Canapea in complexul rezidential Avangarde Home 1, Zona Rosu, Sector 6, Bucuresti