Curatare Canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti

Curatare Canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, BucurestiCuratare Canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti


Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate fie in locuinta ta din complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, fie oriunde in resedinta ta din apropierea acestui complex rezidential din Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau din BUCURESTI, din complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de solutii profesionale de curatat canapele, realizate de o firma specializata in curatat canapele, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta, indiferent de materialul tapiteriei canapelei dvs.! Realizam o curatare profunda a materialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea! Murdaria, in cel mai scurt timp posibil, va fi eliminata in profunzime din canapea! Dvs. nu trebuie sa faceti niciun efort. Trebuie doar sa ne apelati!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Firma noastra ofera servicii de curatare pentru canapelele din piele sau cu tapiterie textila! Cum curatam canapelele din piele? Manual, folosind produse de curatat profesioale pentru curatat piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Mai profesionisti de atat nu cred ca se poate. Super multumita!" (G.T.),

"Recomand sa apelati cu incredere la Atelierul de Curatenie. Ofera servicii de calitate! 10/10 punctualiatate, 10/10 curatare, 10/10 comunicare"(I.B.),

"Au facut o treaba foarte buna! Bebe mic sa scapase de cateva ori pe canapea :) Recomand si eu!" (U.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady!

Curatare Canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti la domiciliul tau din complexul rezidential Vegas Residence, Str. Victor Brauner, Nr. 34, Zona Theodor Pallady. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady; curatare canapele la domiciliu in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady; curatat canapele in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady; curatare canapele acasa in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady; curatare canapele Bucuresti, Sector 3; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti


Curatare Canapea in complexul rezidential Vegas Residence, Zona Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti