Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1

Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1


Cu o mare experienta in domeniu si cu personal specializat in curatenie, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & locuinta ta de pe Intrarea Insulei, Sector 1, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Intrarea Insulei, Sector 1, pentru curatarea canapelei !
Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele la domiciliu, realizate de o firma cu rezultate cu adevatat profesionale, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra de curatare canapele la domiciliu include, printre altele: tratarea tesaturii sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin procedeul injectie & extractie sau curatarea prin spuma si solvent, extractia petelor si a muradariei, clatire. Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Daca vrei o canapea noua, apeleaza la Atelierul de Curatenie! Dupa curatare, zici ca ai alta noua, asa de bine arata!" (I.C.),

"Prompti si receptivi la cerintele mele! Voi apela la ei si data viitoare! Am cateva pisici si, cu siguranta, va fi cazul sa ne revedem :)" (T.C.),

"Super, super multumita! isi face treaba super bine! Multumesc si eu!" (E.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Intrarea Insulei, Sector 1

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Intrarea Insulei, Sector 1. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliu in locatia ta de pe Intrarea Insulei, Sector 1, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Intrarea Insulei, Sector 1, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatare canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatat canapele Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatat canapele in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatare canapele acasa in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1; curatare canapele Bucuresti, Sector 1; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1


Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Insulei, Sector 1