Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4

Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4


Cu o mare experienta in domeniu si cu personal specializat in curatenie, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & locuinta ta de pe Intrarea Plaiului, Sector 4, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Intrarea Plaiului, Sector 4, pentru curatarea canapelei !
Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele la domiciliu, realizate de o firma cu rezultate cu adevatat profesionale, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra de curatare canapele la domiciliu include, printre altele: tratarea tesaturii sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin procedeul injectie & extractie sau curatarea prin spuma si solvent, extractia petelor si a muradariei, clatire. Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Canapea patata cu ciocolata, suc, urina de catel... un dezastru, ce mai. Mi-au curata-o intr-o ora. Exceptional serviciul lor de curatenie!"(C.J.),

"Nu ma asteptam sa se mai rezolve cu aceasta canapea dupa ce s-a jucat catelul pe ea! Recomand!" (D.O.),

"Mi-au salvat o canapea devenita culcusul catelui :) Plina de pete si urina de catel! Recomand cu incredere!" (H.I.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Intrarea Plaiului, Sector 4

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Intrarea Plaiului, Sector 4. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliu in locatia ta de pe Intrarea Plaiului, Sector 4, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Intrarea Plaiului, Sector 4, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatare canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatat canapele Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatat canapele in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatare canapele acasa in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4; curatare canapele Bucuresti, Sector 4; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4


Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Plaiului, Sector 4