Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6

Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6Curatare Canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6


Cu o mare experienta in domeniu si cu personal specializat in curatenie, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in domiciliul & locuinta ta de pe Intrarea Valea Lunga, Sector 6, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Intrarea Valea Lunga, Sector 6, pentru curatarea canapelei !
Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele la domiciliu, realizate de o firma cu rezultate cu adevatat profesionale, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra de curatare canapele la domiciliu include, printre altele: tratarea tesaturii sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin procedeul injectie & extractie sau curatarea prin spuma si solvent, extractia petelor si a muradariei, clatire. Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Foarte seriosi si punctuali. La 9 dimineata au spus ca vine, la 9 au batut la usa! Ii recomand si eu!" (B.V.),

"Personal amabil! Iti explica si procedura de lucru :) Totul a iesit extraordinar! " (E.O.),

"Baietelul meu a avut "inspiratia" sa "picteze" canapeaua iar eu "dorinta" sa o curat... am distrus-o vizual... Noroc cu Atelierul de Curatenie! M-au salvat! Credeam ca gata, o arunc! Multumesc. Recomand si eu!" (Z.T.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6!

Curatare Canapele Bucuresti la Domiciliu, Intrarea Valea Lunga, Sector 6

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti in locatia ta de pe Intrarea Valea Lunga, Sector 6. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliu in locatia ta de pe Intrarea Valea Lunga, Sector 6, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Intrarea Valea Lunga, Sector 6, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatare canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatat canapele Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatat canapele in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatare canapele acasa in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6; curatare canapele Bucuresti, Sector 6; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6


Curatare Canapea in Bucuresti, Intrarea Valea Lunga, Sector 6