Curatare Canapele in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1

Curatare Canapele in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1Curatare Canapele in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1


Cu indelungata experienta in domeniu si cu personal calificat & specializat in curatenie, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & domiciliul tau de pe Strada Popa Savu, Sector 1, Bucuresti.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Strada Popa Savu, Sector 1, pentru curatarea canapelei !
Daca ai nevoie de un serviciu de curatare canapele, intr-un timp convenabil pentru tine, cu rezultate imediate, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in servicii curatare canapele in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile! Indepartam mirosul, mucegaiul si petele.

Consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea !

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Nota 10+. Mai mult nu am ce sa zic! Multumesc!" (M.S.),

"Punctuali. Au venit la ora programata, nu am asteptat ca dupa altii pe care i-am mai chemat inainte. Rezultate ireprosabile!" (F.R),

"Profesionalism si promptitudine. Serviciu de curatenie excelent. Multumesc." (P.I.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1!

Curatare Canapele Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1, la Domiciliu & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea la Domiciliu in Strada Popa Savu, Sector 1, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de firma noastra. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau & sediul sau reprezentanta firmei tale din Strada Popa Savu, Sector 1, BUCURESTI !

Etichete: curatare canapele Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatare canapele in Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatat canapele Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatat canapele in Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatare canapele acasa in Bucuresti Strada Popa Savu, Sector 1; curatare canapele Bucuresti, Sector 1; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1


Curatare Canapea in Bucuresti, Strada Popa Savu, Sector 1