Curatare Canapele in Residenz Cartierul German, Chitila, IlfovResidenz Cartierul German, Chitila, judetul Ilfov

Residenz Cartierul German, Chitila, judetul IlfovResidenz Cartierul German, Chitila, judetul Ilfov


Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & resedinta ta din complexul rezidential Residenz Cartierul German, localitatea Chitila, judetul Ilfov.

Ne deplasam GRATUIT la resedinta ta din complexul rezidential Residenz Cartierul German, orasul Chitila, judetul Ilfov, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de servicii rapide de curatat canapele acasa, ne puteti contacta imediat! Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta! Realizam o curatare profunda a meterialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Firma noastra iti ofera servicii calitative de curatare pentru canapelele din piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Avem printre cele mai mici preturi din Chitila! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea ! Va oferim servicii rapide la preturi reduse.

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Dupa curatare coltarul din bucatarie arata ca nou! Multumesc! O sa revin si pentru canapeaua din hol!" (D.T.),

"Rezultate exceptionale! Si eu mi-am baut cafeluta :) in timp ce urmaream cum se procedeaza la curatarea canapelei. As vrea sa ma pricep si eu asa ca ei! Recomand!" (I.O.),

"5 stele din 5! Echipa de profesionisti! Recomand cu drag!" (F.M.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Residenz Cartierul German, localitatea Chitila, judetul Ilfov!

Curatare Canapele in Residenz Cartierul German, Chitila

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliul tau in complexul rezidential Residenz Cartierul German. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Residenz Cartierul German, Sos. Banatului, Nr. 14, orasul Chitila, judetul Ilfov. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Residenz Cartierul German, localitatea Chitila, judetul Ilfov !

Etichete: curatare canapele Residenz Cartierul German; curatare canapele in Residenz Cartierul German; curatare canapele la domiciliu in Residenz Cartierul German; curatat canapele Residenz Cartierul German; curatat canapele in Residenz Cartierul German; curatare canapele acasa in Residenz Cartierul German; curatare canapele Ilfov.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Residenz Cartierul German, Chitila, judetul Ilfov


Curatare Canapea in Residenz Cartierul German, Chitila, judetul Ilfov