Curatare Canapele in Olympia Residence, Otopeni, IlfovOlympia Residence, Otopeni, judetul Ilfov

Olympia Residence, Otopeni, judetul IlfovOlympia Residence, Otopeni, judetul Ilfov


Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniul curateniei, firma noastra - Atelierul de Curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapelele aflate in locuinta & resedinta ta din complexul rezidential Olympia Residence, localitatea Otopeni, judetul Ilfov.

Ne deplasam GRATUIT la resedinta ta din complexul rezidential Olympia Residence, orasul Otopeni, judetul Ilfov, pentru curatarea canapelei !
Daca aveti nevoie de servicii rapide de curatat canapele acasa, ne puteti contacta imediat! Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele "incapatanate" si murdaria persistenta! Realizam o curatare profunda a meterialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea!

Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Firma noastra iti ofera servicii calitative de curatare pentru canapelele din piele! Curatam atat canapele din piele "reala", cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor!

Alege firma noastra de curatat canapele pentru rezultate imediate si impecabile! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru !

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Avem printre cele mai mici preturi din Otopeni! Preturi accesibile incepand de la 99 lei / canapea ! Va oferim servicii rapide la preturi reduse.

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Recomand cu incredere. Super servicii! Ce sa mai, mi-au scos niste pete dificile de numai numai." (B.D.),

"Mi-a placut mult ca au venit rapid. Dimineata am sunat si seara au venit! Au finalizat de curatat coltarul din bucatarie mai inainte sa se termine stirile de la PRO TV :)" (E.O.),

"Au iesit petele de cafea si vin! Wow! Nu-mi vine sa cred. Cat ma chinuisem singura inainte. Multumesc Atelierul de Curatenie!" (C.P.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul tau din complexul rezidential Olympia Residence, localitatea Otopeni, judetul Ilfov!

Curatare Canapele in Olympia Residence, Otopeni

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele la domiciliul tau in complexul rezidential Olympia Residence. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in locatia ta din complexul rezidential Olympia Residence, Str. Marin Sorescu, Nr. 3-5, orasul Otopeni, judetul Ilfov. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare ca sa te convingi de calitatea serviciilor oferite de noi. PROFITA si TU de Super Oferta Noastra, ACUM !


Ne deplasam GRATUIT si RAPID pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala sau domiciliul tau din complexul rezidential Olympia Residence, localitatea Otopeni, judetul Ilfov !

Etichete: curatare canapele Olympia Residence; curatare canapele in Olympia Residence; curatare canapele la domiciliu in Olympia Residence; curatat canapele Olympia Residence; curatat canapele in Olympia Residence; curatare canapele acasa in Olympia Residence; curatare canapele Ilfov.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapea in Olympia Residence, Otopeni, judetul Ilfov


Curatare Canapea in Olympia Residence, Otopeni, judetul Ilfov