Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4

Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4


Firma noastra - Atelierul de Curatenie - cu experienta in domeniu si cu personal calificat & personal specializat in curatenie - iti ofera servicii profesionale de curatare pentru canapele in Bucuresti, Sector 4.

Ne deplasam GRATUIT la domiciliul tau & sediul firmei tale din BUCURESTI, Sector 4, pentru curatarea canapelei !
Iti oferim servicii complete de curatare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii.

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie - extractie si produse de curatat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Curatam canapele din piele ecologica, canapele textile, huse canapea, tapiterie canapele. Indepartam mirosul, mucegaiul si petele.

APELEAZA si TU la specialistii in curatenie la domiciliu & acasa de la Atelierul de Curatenie !

Profita de SUPER OFERTA noastra de pret la curatare canapele! Preturi incepand de la 99 lei / canapea!

Clientii nostri ne recomanda! Doar cateva dintre recomandarile primite:

"Serviciu ireprosabil. Nu am avut niciand mai curata canapeaua din sufragerie! Felicitari pentru munca depusa!" (A.B.),

"Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa "scap de ea" :) Nu se indura sptul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc Atelierul de curatenie!" (C.T.),

"Canapeaua arata acum ca noua. Recomand." (R.M.),

Suna sau trimite un sms la nr. 0737.590.634 SAU trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul +4.0739.964.480 SAU pe email la contact @ curatare canapele bucuresti . com si venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale din Bucuresti, Sector 4!

Curatare Canapele Bucuresti, Sector 4, la Domiciliu & Sediu

Firma noastra iti ofera servicii de Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4. Ne deplasam GRATUIT pentru Curatare Canapea in Sector 4, Bucuresti. Iti oferim si 10% reducere la prima solicitare. PROFITA si TU de oferta, ACUM!


Ne deplasam RAPID si GRATUIT pentru curatarea canapelei aflata in locuinta personala & sediul firmei tale indiferent pe ce strada, intrare, alee, bulevard, cartier etc. din Sector 4, BUCURESTI se afla!

Etichete: curatare canapele Bucuresti, Sector 4; curatare canapele in Bucuresti, Sector 4; curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, Sector 4; curatat canapele Bucuresti, Sector 4; curatat canapele in Bucuresti, Sector 4; curatare canapele acasa in Bucuresti, Sector 4; curatare canapele Bucuresti.Suna ACUM la 0737.590.634! Ai 10% REDUCERE!Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4


Curatare Canapele in Bucuresti, Sector 4